-->
Results 1 to 5 of 5

Thread: Pimpxshift RPM not syncing

  1. #1
    Registered User
    Name: Eddie


    Join Date
    Nov 2019
    Posts
    5

    Pimpxshift RPM not syncing

    Truck ran fine went out one morning started it got out of it to let it warm up and it idled rough for a second then shut off. Wont even hit now. Setup is speed density batch fire with stock style MSD tfi distributor

  2. #2
    Make NLOC Great Again
    Name: Raymond

    Raymond_B's Avatar
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    Texas
    Posts
    6,976
    Quote Originally Posted by black351rcode View Post
    Truck ran fine went out one morning started it got out of it to let it warm up and it idled rough for a second then shut off. Wont even hit now. Setup is speed density batch fire with stock style MSD tfi distributor
    Quick thought, have you data logged a tooth log in Tuner Studio? That might help to determine if the signal is gone altogether or erratic or something else.
    1995 Black #2127
    Dart based 427 Windsor, Novi 2000, full sequential, E-85, MS3/3X, blah blah
    http://www.buildpics.org/

    My truck's saga
    https://www.nloc.net/vbforum/showthr...-come-together

    Find the NLOC on Facebook
    https://www.facebook.com/nloc.net/

  3. #3
    Registered User
    Name: Joe Mama

    droppedf100's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Lindenwold, NJ
    Posts
    4,386
    I thought you were asking something else. I cant get my computer to sync as of yesterday.
    96 F150 357w/e4od daily driver
    12.59 106 all motor full weight 3-26-19
    11.44 116.95 125 shot

  4. #4
    PSI=:-D
    Name: Jeff

    FMOS Racing's Avatar
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    Raleigh, NC
    Posts
    14,418
    Did you check the COM settings, Joe? Mine lost its saved settings at one point.
    #74 in 1995, Vermillion
    Tweaked and Turbocharged
    10.81@126.7

  5. #5
    Registered User
    Name: Joe Mama

    droppedf100's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Lindenwold, NJ
    Posts
    4,386
    Quote Originally Posted by FMOS Racing View Post
    Did you check the COM settings, Joe? Mine lost its saved settings at one point.
    Im going to mess with it again tomorrow
    96 F150 357w/e4od daily driver
    12.59 106 all motor full weight 3-26-19
    11.44 116.95 125 shot

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •